Woningaanbod

UITVERKOCHT!

De inschrijving is gesloten.

Het project

Het project Sumatraplantsoen bestaat uit 3 blokken. De start bouw voor blok 1 en 2 is gepland in december 2019 en oplevering medio 2022. Blok 3 is gerealiseerd.

Blok 1

In blok 1 komen (31) vrije sector- en (13) sociale huurwoningen.
De vrije sector huurwoningen in dit blok zullen worden aangeboden als de bouw in de eindfase is. Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor de vrije sector huurwoningen. Deze zullen vlak voor de oplevering worden aangeboden op de website van Eigen Haard.
De sociale huurwoningen zullen t.z.t. worden aangeboden via woningnet.

Blok 2

In blok 2 (het middelste blok)¬†komen 52 koopwoningen, 20 vrije¬† sector huurwoningen en een afgesloten stallinggarage voor auto’s. De koopwoningen in dit blok zijn appartementen (4) en maisonnettes (48). Alle woningen hebben een buitenruimte (balkon, terras of dakterras) aan de achterzijde van het gebouw en kijken uit over de grote binnentuin. De begane grond woningen hebben de woningentree op straatniveau. De overige woningen zijn bereikbaar via het trappenhuis met lift en de woonstraten.

In oktober 2019 start de verkoop van de woningen en de parkeerplaatsen in de garage. De vrije sector huurwoningen in dit blok zullen worden aangeboden op de website van Eigen Haard als de bouw in de eindfase is (medio 2022).

Blok 3

Blok 3 is gerealiseerd en bevat sociale huurwoningen welke verhuurd zijn. Dit blok geeft een goede indicatie voor de stijl van de overige nog te bouwen blokken 1 en 2.