Fraaie koop en vrije sector huur woningen!

Het project

Het project Sumatraplantsoen bestaat uit 3 blokken. De start bouw voor blok 1 en 2 is gepland eind 2019 en oplevering medio 2021. Blok 3 is gerealiseerd.

Blok 1

In blok 1 komen (31) vrije sector- en (13) sociale huurwoningen.
De vrije sector huurwoningen in dit blokken zullen worden aangeboden als de bouw in de eindfase is. Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor de vrije sector huurwoningen. Heeft u interesse in een vrije sector huurwoning? Maakt u dan hier een woonprofiel aan en geef daarin aan dat u geïnteresseerd bent in nieuwbouw vrije sector huur in Amsterdam Oost.
De sociale huurwoningen zullen t.z.t. worden aangeboden via woningnet.

Blok 2

In blok 2 (het middelste blok) komen 52 koopwoningen, 20 vrije  sector huurwoningen en een afgesloten stallinggarage voor auto’s. De koopwoningen in dit blok zijn appartementen (4) en maisonnettes (48). Alle woningen hebben een buitenruimte (balkon, terras of dakterras) aan de achterzijde van het gebouw en kijken uit over de grote binnentuin. De begane grond woningen hebben de woningentree op straatniveau. De overige woningen zijn bereikbaar via het trappenhuis met lift en de woonstraten.

In het derde kwartaal van 2019 start de verkoop van de woningen en de parkeerplaatsen in de garage. De vrije sector huurwoningen in dit blokken zullen worden aangeboden als de bouw in de eindfase is (medio 2021). Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven voor de vrije sector huurwoningen.

Blok 3

Blok 3 is gerealiseerd en bevat sociale huurwoningen welke verhuurd zijn. Dit blok geeft een goede indicatie voor de stijl van de overige nog te bouwen blokken 1 en 2.

Interesse?

Interesse in een koopwoning? Meldt u dan hier aan als belangstellende!