De woningen

Het complex aan het Sumatraplantsoen bevindt zich op een bijzondere locatie. Aan de voorzijde is veel vrije ruimte en aan de achterzijde bevindt zich een grote (sier)binnentuin. Het gebouw bestaat uit drie blokken Blok 3 is reeds gerealiseerd en bevat sociale huurwoningen. Blok 2 betreft het blok waar zicht 50 koop- en 20 vrije sector huurwoningen bevinden. In blok 1 worden vrije sector- en sociale huurwoningen gebouwd. Alle blokken hebben een eigen ingang. De stallingsgarage bevind zicht op de begane grond van blok 2.

Type A1 / A2 (16 stuks)

Maisonnette, gebruiksoppervlak ca.97 m2, begane grond en 1e verdieping. Deze woning bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping en heeft de woningingang aan de straatzijde. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree, een slaapkamer en de badkamer met toilet. Via de achterzijde zijn de prive-berging en de stallinggarage bereikbaar. Via de interne trap bereikt u de eerste etage. Hier treft u de woonkamer met open keuken aan en twee slaapkamers. Tevens bevindt zich hier de 2e toiletruimte. Bijzonder aan dit type is de prive-buitenruimte. Deze is ca. 8 meter diep!

Tekening A1 (PDF)
Tekening A2 (PDF)

Type C1/C3 (4 stuks)

Voor plattegronden zie type A1/A2. Appartement C1/C3, gebruiksoppervlakte resp. ca 89 m2 en ca, 114 m2, 1e verdieping. Dit 4 kamer-appartement is gelegen op de 1e verdieping. Naast de 3 praktische slaapkamers is er een royale woonkamer met open keuken. Er is een badkamer, een separaat toilet en een inpandige berging. Heel bijzonder is de buitenruimte. Deze bevindt zich op de parkeergarage en heeft een breedte van de gehele woning en een diepte van ca. 8 meter! De woningentree bevindt zich in het trappenhuis waardoor er minimale loopafstanden zijn.

Type B1 (16 stuks)

Maisonnette, gebruiksoppervlak ca.103 m2, 2e en 3e verdieping. Via de woonstaat aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de woningingang. Op deze verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken en toiletruimte. Via de interne trap bereikt u de slaapverdieping waar zich 3 kamers bevinden evenals de badkamer met toilet. Deze woning heeft een balkon op de eerste woonlaag, grenzend aan de woonkamer.

Tekening B1 (PDF)

Type B2(16 stuks)

Maisonnette, gebruiksoppervlak ca.100 m2, 4e en 5e verdieping en een dakterras. Bij deze zeer bijzondere woning bevindt zich het entree aan de achterzijde op de 5e verdieping op de woonstraat. Deze verdieping bevat de woonkamer en open keuken evenals separate toiletruimte. Via de interne trap bereikt u de 4e etage, waar zich 3 slaapkamers bevinden evenals de badkamer met separaat toiletruimte. Op de 6e verdieping bevindt zich het dakterras om het geheel te completeren.  

Tekening B2 (PDF)

Parkeergarage (70 plaatsen)

Op straatniveau bevindt zich de parkeergarage. De garage is bereikbaar via de voorzijde van het gebouw en voorzien van een deur welke middels een toegangssysteem wordt geopend. Er bevinden zich ca. 70 plaatsen in de garage ten behoeve van bewoners en externen.

Aanpassingen aan de woning

De woningbeschrijvingen betreffen de standaard woningen. Er zijn aanpassingen mogelijk welke worden omschreven in een meer- en minderwerklijst welke wordt verschaft bij de verkoop. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van badkamers en slaapkamers naast technische installaties.

Planning

De start verkoop : derde kwartaal 2019;
D
e start bouw : december 2019;
De oplevering : medio 2022.