Bewust nieuwbouw

U bent op zoek naar een nieuw huis. Misschien zelfs specifiek naar een nieuwbouwhuis. Maar weet u wat er allemaal bij komt kijken als u hier een huis wilt kopen of huren? Waar moet u op letten? En waarom zou u eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Om u daarover zo goed mogelijk te informeren verwijzen wij u graag door naar de website Bewust Nieuwbouw.

Op Bewust Nieuwbouw vindt u de voordelen van een nieuwbouw huis en een stappenplan om u door het proces te loodsen van oriƫnteren tot en met wonen. Ook biedt de site antwoorden op allerlei vragen over bijvoorbeeld wie doet wat, garantie, financiering, nieuws over nieuwe wetgeving en technieken in nieuwe huizen. En u kunt er verhalen lezen van mensen zoals u. Wat zijn hun ervaringen met het kopen of huren van een nieuwbouwhuis?

Nieuwsgierig geworden? Bezoek Bewust Nieuwbouw.

Bewust Nieuwbouw is een initiatief van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers en woningcorporaties, verenigd in de NEPROM. Zij ontwikkelen en bouwen huizen, gebouwen en buurten waar mensen graag wonen, werken, winkelen en elkaar ontmoeten. Zij werken, kortom, aan een prettige leefomgeving.